Αρχείο:Αισθητικά-πεδία.jpg

Από Wikicinema
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αισθητικά-πεδία.jpg(357 × 228 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 153 KB, τύπος MIME: image/jpeg)

Άδεια χρήσης

Cc-by-sa.png Αυτό το αρχείο διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της άδειας Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα

Εν συντομία: Είστε ελεύθεροι να διανείμετε και να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο εφόσον αναφέρετε τον δημιουργό του και διατηρήσετε την ίδια άδεια χρήσης. (επίσημο κείμενο)

Πληροφορίες δημιουργού
Δεν έχει συμπληρωθεί ονοματεπώνυμο δημιουργού ή πηγή εικόνας

Για να προσθέσετε τα στοιχεία του δημιουργού αποθηκεύστε τη σελίδα (αφού ολοκληρωθεί η φόρτωση του αρχείου) και μετά κάντε πάλι επεξεργασία της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία που θα εμφανιστούν.


Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ή τουλάχιστον την πηγή της εικόνας ώστε να μπορεί να επιβεβαιωθεί ο παραπάνω ισχυρισμός. Η απουσία των παραπάνω πληροφοριών είναι παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην διαγραφή της εικόνας.

Ιστορικό αρχείου

Πατήστε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη την χρονική στιγμή.

Ημερομηνία/ΏραΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλιο
τρέχον14:52, 16 Απριλίου 2016Μικρογραφία για την έκδοση της 14:52, 16 Απριλίου 2016357 × 228 (153 KB)WikiSysop (Συζήτηση | συνεισφορές)== Άδεια χρήσης == {{Cc-by-sa-3.0-gr <!-- Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία του δημιουργού --> <!-- Οι ιστοσελίδες πρέπει να ξεκινούν με http:// --> | Ονοματε...
  • Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το αρχείο.